Carti Anticariat

Inocenta si crima

Inocenta si crima

Autor: Nora Roberts

An publicare: 2008

Editura: Lider

Nr. Pagini: 439

Limba: romana

Starea cartii: excelenta

Mai multe detalii

OFERTA SPECIALA!

STOC EPUIZAT

Anunta-ma cand este disponibil

 

 

Acest produs este nou, insa cu tiraj epuizat pe piata. Mai dispunem in stoc de cantitatea confirmata in Cosul de cumparaturi.

Va multumim pentru intelegere!

 

 

New York, 2060. Victima celui mai recent caz al locotenentului de politie Eve Dallas nu era o persoana bogata,faimoasa sau influenta; era profesor de istorie obisnuit, un om cumsecade. Iar ei nu ii placea cand mureau oameni nevinovati.
Craig Foster este gasit mort in sala de clasa si toate dovezile conduc spre ipoteza de crima. Datoria lui Eve este sa descopere toti potentialii suspecti si sa afle de ce ar fi vrut cineva sa-i faca rau unui barbat care parea atat de inovensiv, de placut...de inocent.
Apar noi indicii bulversante care dau totul peste cap si duc investigatia politiei intr-un punct mort. Eve este atat de descumpanita, incat pentru prima oara in cariera ei, ii este greu sa se concentreze asupra cazului. Va trebui sa o faca insa, pentru ca intre timp apare cadavrul unui alt barbat, situatie care o pune in mare dificultate, dar o va indarji in aflarea adevarului.
Subiectul cartii este un thriller palpitant, invaluit in suspans si mister, cu actiune dinamica, ale carui intorsaturi neasteptate il vor tine pe cititor cu sufletul la gura pana la ultima pagina.

Din aceeasi categorie:

Coş  

produs (gol)

CONTACT

0351.405.223

Newsletter

Partener