Disponibilitate:  în stoc

Preț:  29,50 LEI

Modalitați de transport:
• 12,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Titlu original: How Compatible Are You: Your Relationship Quizbook

Autor(i): ,

Traducător(i):

Editura:

Colecția: Seria Allan and Barbara Pease

Anul apariției: 2008

Nr. pagini: 152 pagini

ISBN: 9789736695049

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Sociologie, Psihologie motivationala, Psihologie, Psihologie, Carte nefolosită, Psihologia cuplului

Descriere

Având o experienţă de mai bine de 30 de ani de cercetare în domeniul relaţiilor umane, urmărind felul cum acestea func-ţionează sau eşuează, Allan și Barbara Pease sunt mereu rugaţi să ofere sfaturi sau trucuri din care partenerii să-şi dea seama cum progresează relaţia lor. În această carte găsiţi sfaturi despre cum să vă asiguraţi că o vacanţă idilică la ţară nu devine un coşmar din pricina şoferului care rătăceşte drumul; despre felul în care să găsiţi partenerul potrivit şi despre cum să vă asiguraţi că rămâneţi împreună; despre cum să abordaţi relaţiile cu socrii şi rudele; şi despre cum să comunicaţi într-un mod adecvat.
Cartea este o combinaţie ingenioasă de cunoştinţe de specialitate şi trucuri practice, care vă va ajuta să vă îmbunătăţiţi relaţia de iubire şi să râdeţi în timp ce învăţaţi.


Comandă online Cât de compatibili sunteți la 29,50 lei How Compatible Are You: Your Relationship Quizbook scrisă de Allan Pease , Barbara Pease andreea-ioana ciusa. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.