Disponibilitate:  în stoc

Preț:  70,02 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Titlu original: The China Study: The Most Comprehensive Study of Nutrition Ever Conducted And the Startling Implications for Diet, Weight Loss, And Long-term Health

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2012

Nr. pagini: 528 pagini

ISBN: 9786068080758

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Alimentatie / Nutritie, Medicină - Sănătate, Medicina / Sanatate, Carte nefolosită, Alimentatie / Nutritie

Descriere

In ciuda măsurilor luate, sănătatea Americii se degradează de la o zi la alta. Deşi cheltuim mai mulţi bani pe cap de locuitor pentru îngrijirea sănătăţii decât orice altă societate din lume, două treimi dintre americani sunt supraponderali, iar peste 15 milioane sunt diabetici, numărul lor crescând cu mare viteză. Bolile de inimă au o incidenţă la fel de mare ca acum treizeci de ani, iar războiul împotriva cancerului, declanşat în anii ‘70, s-a dovedit a fi un eşec lamentabil. Jumătate din americani au o problemă de sănătate care necesită prescrierea de medicamente în fiecare săptămână, şi peste 100 de milioane de americani au valori prea mari ale colesterolului.

Pentru ca lucrurile să fie şi mai rele, copiii şi tinerii americani tind să se îmbolnăvească începând de la vârste din ce în ce mai fragede. O treime din copiii americani sunt supraponderali sau prezintă riscul de a deveni supraponderali. Un număr din ce în ce mai mare dintre ei cad pradă unei forme de diabet care până nu demult putea fi găsită numai la adulţi, după care sunt îndopaţi cu medicamente.

Iar cauza tuturor acestor probleme este de fiecare dată aceeaşi: masa de dimineaţă, masa de prânz şi masa de seară.

Studiul China prezintă un mesaj clar şi concis de speranţă, risipind multe mituri şi dezinformări legate de starea de sănătate. Dacă doreşti să fii sănătos, schimbă-ţi dieta alimentară.


„Studiul China efectuat de Colin Campbell este o lucrare importantă şi uşor de citit. împreună cu fiul său Tom, el comentează aici diferite studii referitoare la relaţia dintre dietă şi boală. Concluziile sale cu privire la consecinţele dăunătoare ale consumului de proteine de origine animală sunt incredibile. La fel de surprinzătoare a fost şi dificultatea de a prezenta rezultatele pe care le-a obţinut publicului larg. Este o istorie care merită citită.”

  • Robert C. Richardson, doctor în ştiinţe, laureat al Premiului Nobel


„Studiul poate fi considerat un Grand-Prix în domeniul epidemiologiei.”

  • New York Times
""


Comandă online Studiul China. Cel mai complet studiu despre nutritie realizat vreodata, cu implicatii extraordinare asupra dietei, pierderii in greutate si sanatatii pe termen lung la 70,02 lei The China Study: The Most Comprehensive Study of Nutrition Ever Conducted And the Startling Implications for Diet, Weight Loss, And Long-term Health scrisă de Dr. T. Colin Campbell , Thomas Campbell II, tiparită la editura Adevar divin. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.