Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  29,95 LEI

Modalitați de transport:
• 12,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Fiction Ltd

Anul apariției: 2007

Nr. pagini: 240 pagini

ISBN: 978-973-46-0848-5

Categorii: Beletristică și critică

Descriere

Gabriel Chifu este autorul romanului Visul copilului care paseste pe zapada fara sa lase urme aparut la Polirom in 2004.
Relatare despre moartea mea este un roman total. Nu doar pentru ca atinge cele mai sensibile si mai fragile puncte ale istoriei ultimilor 50 de ani, dar si pentru ca, in acest context, prezinta o istorie personala, care traverseaza Europa si chiar Oceanul. O poveste alerta si imprevizibila, despre viata, moarte, dragoste si suferinta, succes si esec, despre Raul care se insinueaza si, cu indaratnicie, maculeaza si devasteaza destine.
„Gabriel Chifu este unul dintre cei mai originali romancieri ai momentului. Intr-un roman deopotriva dens si spectaculos, inchegat cu mare forta narativa, el rezolva exceptional o situatie imposibila: o femeie se sinucide pentru a curma Raul cuibarit in propriul ei trup.” (Dan Cristea)


Comandă online Relatare despre moartea mea la 29,95 lei scrisă de Gabriel Chifu, tiparită la editura Polirom face parte din colecția Fiction Ltd. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Relatare despre moartea mea nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.