Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  17,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Titlu original: Brilliant Manager - What the best managers know, do and say

Autor(i):

Editura:

Colecția: Business

Anul apariției: 2008

Nr. pagini: 256 pagini

ISBN: 9789737282637

Categorii: Management / Leadership, Economie

Descriere

Manager de mare succes combina cele mai bune exemple practice si experienta desprinsa din viata reala, pentru a va ajuta sa obtineti rezultate excelente de management. Conceputa pentru a va oferi un avantaj fata de aceia care invata doar din experienta personala, cartea contine instrumente, tactici si tehnici care sa va sustina in abordarea cu succes a tuturor situatiilor. Lucrarea, inedita si remarcabila prin continut, propune sfaturi referitoare la: - Managementul resurselor umane - Conducere - Cultura de echipa - Managementul diferitelor tipologii umane - Organizarea echipei - Incheierea unor afaceri de mare succes - Managementul companiei - Cum sa ajungeti expert in management Ea va asigura, totodata, obtinerea unor rezultate de mare succes:
- Invatati principii de management simple si in acelasi timp puternice. - Va sporiti viteza cu minimum de efort. - Sunteti pregatit pentru a intampina orice dificultati din partea echipei.


Comandă online Manager de mare succes. Ce stiu, ce fac si ce spun cei mai buni manageri la 17,00 lei Brilliant Manager - What the best managers know, do and say scrisă de Nic Peeling, tiparită la editura Meteor Press. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Manager de mare succes. Ce stiu, ce fac si ce spun cei mai buni manageri nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.