Disponibilitate:  in 2 zile

Pret:  35,00 LEI

Disponibilitate:  in 2 zile

Pret:  35,00 LEI

Modalitati de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)

Autor(i):

Editura:

Colectia: Memorii. Jurnale. Calatorii

Anul aparitiei: 2008

Nr. pagini: 360 pagini

ISBN: 9789735020620

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Eseuri, Beletristica si critica, Jurnale/Corespondenta, Beletristica, Carte nefolosita, Eseuri, Jurnale/Corespondenta

Descriere

La 30 si ceva de ani, Liz Gilbert are tot ce-si poate dori o femeie ambitioasa. Si totusi e asaltata de indoieli, sufera de panica si insatisfactii. Urmeaza divortul, prabusirea in depresie, o relatie catastrofala… Asa ca Liz abandoneaza totul si pleaca in lume de una singura. In Italia, gusta 'la dolce vita' si deliciile ei culinare, punand 'cele mai fericite' 12 kilograme din viata. In India, afla intr-un ashram, prin asceza (trezire la 3 dimineata, meditatie si frecat de podele), ce este cautarea spirituala. In Indonezia, incearca sa-si reconcilieze trupul cu sufletul, sa descopere echilibrul care se cheama fericire ��' si isi gaseste marea dragoste. Uneori, fericirea se afla la capatul lumii. Calatoresti ca sa ajungi la tine insati. Ca sa te descoperi.
'O carte de memorii atragatoare, inteligenta si amuzanta…' (Lev Grossman, TIME MAGAZINE)
'O calatorie fascinanta si plina de miez, repovestita cu verva, umor si intuitie. Si altii au scris, inainte de Gilbert, asemenea memorii, dar putini au intrecut-o.' (John Marshall, SEATTLE POST-intelligencer)
'N-am mai citit niciodata despre o asemenea aventura, in care un scriitor isi pune in bagaj toata viata si o ia cu el la drum.' (Alan Richman)
'Elizabeth Gilbert ne duce intr-un pelerinaj, ea are umorul, intuitia si farmecul care insotesc doar autodezvaluirea sincera si scrisul de buna calitate.' (Jack Kornfield)

""