Disponibilitate:  în stoc

Preț:  11,25 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): , ,

Editura:

Colecția: Clasa a III-a

Anul apariției: 2008

Nr. pagini: 144 pagini

ISBN: 9737819055

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte Școlară, Carte nefolosită, Manuale scolare

Descriere

Descriere: Manualul aprobat prin Ordinul nr. 3787 din 05.IV.2005, in urma licitatiei organizate de M.Ed.C., este realizat in conformitate cu programa analitica.
Lucrarea se recomanda prin explicatiile clare, limbajul accesibil micilor scolari, concordanta deplina dintre imagini si continut, prin varietatea tipurilor de exercitii si probleme, prin multimea jocurilor si concursurilor, prin structura logica a oricarei secvente propuse, prin forma de prezentare deosebit de atractiva. Schemele care ajuta la invatarea algoritmilor de calcul sunt usor de executat, exercitiile mai dificile sunt precedate de modele de rezolvare, majoritatea continuturilor noi sunt introduse prin intermediul secventelor de invatare prin descoperire. Se acorda un spatiu important dirijarii rationamentului matematic in rezolvarea de probleme, secventele de lucru dirijat alternand cu cele de activitate semidirijata si independenta.
Specificatii tehnice: 23,5 x 16,5 cm


Comandă online Matematica. Manual pentru clasa a III-a la 11,25 lei scrisă de Viorica Paraiala , Cristian-George Paraiala , Dumitru D. Paraiala, tiparită la editura Euristica face parte din colecția Clasa a III-a. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.