Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  36,95 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2008

Nr. pagini: 416 pagini

ISBN: 978-973-46-0981-9

Categorii: Beletristică și critică

Descriere

Traducere si note de Ioana Petridean
Roman nominalizat la Premiul Femina (Franta, 2002)!
Romanul Sot si sotie aduce in prim-plan problemele unui cuplu format inca din perioada adolescentei. Protagonistii, Udi si Naama, sint doi oameni care au crescut unul linga celalalt, insa pe parcursul acestui drum comunicarea dintre ei a fost intrerupta, iar viata impreuna, alaturi de fiica lor, Noga, este pusa in miscare doar de sentimente precum gelozia, furia, vina, paranoia. Se dovedeste incetul cu incetul ca intreaga fundatie pe care fusese cladita aceasta casnicie era una firava, imaginea iubirii idilice traite in adolescenta nefiind decit un invelis searbad al unei vieti de familie distruse. Dincolo de acest caz individual, insa, exista si o a doua lectura a romanului, una in care singuratatea, teama de imprevizibilul vietii, imposibilitatea de a lua o decizie care implica mai mult decit viata personala a unui individ, cum se intimpla de cele mai multe ori, si insuportabila greutate a constiintei, care nu se poate pacali cu miraje, devin motoarele intrigii, iar posibilele solutii se risipesc intr-un cliseistic „asa e viata”.
„Recunoscuta pe plan international inca de la romanul ei de debut, Viata amoroasa, scriitoarea israeliana Zeruya Shalev ne ofera, in Sot si sotie, o meditatie de o remarcabila forta poetica despre gelozie, durere si renuntare." (Library Journal)
„Romanul Zeruyei Shalev este un neintrerupt flux al constiintei, in care ne sint redate fragmente de conversatii, certuri conjugale si soapte de dragoste." (Publishers Weekly)


Comandă online Sot si sotie la 36,95 lei scrisă de Zeruya Shalev, tiparită la editura Polirom în anul 2008. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Sot si sotie nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.