Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  130,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Editura:

Anul apariției: 2007

Nr. pagini: 312 pagini

ISBN: 978-973-670-230-3

Categorii: Albume, Artă și Fotografie

Descriere

Albumul, ingrijit si tiparit de Editura si Tipografia Sedcom Libris, prezinta imagini fotografice care depasesc conditia strict ilustrativa, oferind o imagine complexa si inedita despre Iasi, reunind informatii din cele mai diverse domenii si surprinzand detalii deosebite din peisajul captivant al Iasului (imagini arhitectonice si peisagistice de ieri si de astazi).
Albumul, structurat pe 11 capitole: Orasul vechi si nobil, Palatul Culturii, un simbol pentru vechea Cetate domneasca a Iasului, Un loc sfintit, Sub zodia marilor împliniri, prin si intru cultura si istorie..., Din cronica veacurilor de mult apuse, Comori de arta populara, Un secol de arte frumoase la Iasi, Dulcele Targ al Iesilor, Oras cu parfum de tinereta, de visari, de doruri..., Iasi - oras european, Iasi, oras metafizic, propune un itinerariu captivant, definind treptat, pagina dupa pagina, spiritul si Fiinta orasului, prin istoria, cultura, religia, arta, poeticitatea, romantismul si europenismul Iasului, oferindu-se un original ghid turistic plin de frumusete si poezie. Prezentarea fiecarui domeniu este insotita de o ilustratie bogata si sugestiva, intr-o conceptie grafica originala. Modul elegant si accesibil de prezentare, complexitatea textelor de prezentare, sugestivitatea cuvintelor introductive, calitatea ilustratiilor sunt cele care recomanda albumul atat cunoscatorilor in domeniu, cat si oricarui iubitor de frumos.


Comandă online Albumul IASI - ROMANIA (editie trilingva: romana, franceza, engleza) la 130,00 lei, tiparită la editura Sedcom Libris în anul 2007 cu un număr de 312 pagini. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Albumul IASI - ROMANIA (editie trilingva: romana, franceza, engleza) nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.