Disponibilitate:  nedisponibila

Produsul nu poate fi comandat:

Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  39,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Colecția: Proiectarea constructiilor de masini

Anul apariției: 1979

Nr. pagini: 382 pagini

Tip copertă: tare

Categorii: Automatica, Constructii de masini, Știința și Tehnică

Descriere

Lucrarea cuprinde doua parti. In prima parte se prezinta "Bazele proiectarii formei pieselor" in care se stabilesc elementele de baza din domeniul proiectarii si tehnologiei, precum si interdependenta dintre proiectare si tehnologie. Intr-un capitol aparte se prezinta partea teoretica a stabilirii formei geometrice, functionale si constructive a pieselor.
In partea a doua se prezinta "Proiectarea formei constructiv-tehnologice", in care se arata modul de stabilire a formei constructive pentru diferite procedee de realizare a pieselor. De asemenea se prezinta proiectarea formei pieselor in functie de precizia dimensionala di rugozitatea prescrisa, precum si in functie de conditiile de montare si exploatare.


Comandă online Proiectarea formei pieselor in constructia de masini la 39,00 lei scrisă de Stefanuta Enache , Mihai Pridvornic, tiparită la editura Tehnica face parte din colecția Proiectarea constructiilor de masini. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Proiectarea formei pieselor in constructia de masini nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.