Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  25,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2008

ISBN: 9789731709727

Descriere

Lectura: Draga Olteanu Matei.

Durata totala: 1:12:44.

22 de retete, unele in versuri, altele în proza, scrise si povestite de doamna Draga Olteanu Matei. Putini stiu ca talentata actrita are ca pasiune arta culinara, si mai putini au avut marele noroc sa guste din minunatiile gatite de Draga Olteanu Matei. Multe dintre retetele sale sunt culese in timpul turneelor de prin Europa sau de pe la noi si experimentate in bucataria proprie.

Micul tratat pentru parjoala ne invata care este diferenta intre chiftea si parjoala, Uha, celebra ciorba de peste ruseasca, ne este servita impreuna cu reportajul in versuri al unei calatorii cu peripetii, prilejuita de o prezentare de filme in Uniunea Sovietica, Plăcinta de pipote ne starneste pofta si curiozitate, iar la final, o surpriza: trei retete trimise intr-o scrisoare de catre Aglae Drogli, sora cea mare a lui Mihai Eminescu, Harietei, sora cea mica."Cea mai mare realizare a mea este propria-mi meserie. Faptul ca am reusit in aceasta profesie. Daca as avea posibilitatea sa reintorc ceasul vietii? Nu as schimba nimic. Viata mea a fost perfecta asa cum a fost. Sunt o persoana foarte norocoasa. Ma felicit ca m-am ferit cat am putut de tare de prosti si ma mustru ca nu am reusit sa fac destul bine pe cat as fi vrut sa fac pentru oameni." (Draga Olteanu Matei, Jurnalul National, 23 octombrie 2007) Noi lansam, precum se stie,In proza si poezie,Carte scrisa, povestita De o doamna prea vestita Sa va-ncante, veseleasca Langa masa cea domnneasca,Sa va dea idei de cina Sau de-ospete pe lumina,Inspiratie, haz, saga Chiar de la o doamna Draga.


Comandă online Retete in versuri si proza culese, scrise si povestite de Draga Olteanu Matei. Golatatea inconjura, iar foamea da de-a dreptul (Audiobook) la 25,00 lei scrisă de Draga Olteanu Matei, tiparită la editura Humanitas Multimedia în anul 2008. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Retete in versuri si proza culese, scrise si povestite de Draga Olteanu Matei. Golatatea inconjura, iar foamea da de-a dreptul (Audiobook) nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.