Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  40,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Editura:

Colecția: anuala de arhitectura

Anul apariției: 2006

Categorii: Arhitectura / Urbanism, Știința și Tehnică

Descriere

Catalogul editat de igloo media însoţeşte expoziţia-concurs "Anuala de Arhitectură a Municipiului Bucureşti", un eveniment organizat de către Filiala Teritorială a Ordinului Arhitecţilor din România, în cadrul programului de manifestări "Bucureştiul şi Arhitecţii". Catalogul a devenit în timp un instrument de prezentare a celor mai noi şi mai interesante creaţii de arhitectură şi a reprezentanţilor acestui domeniu. Proiectele participante la cele patru secţiuni ale concursului (Arhitectură, Amenajări interioare, Restaurare, Publicistică) sunt prezentate detaliat, cu o grafică atractivă.
Catalogul este destinat în primul rând birourilor şi firmelor de proiectare, arhitectură şi design interior, precum şi oamenilor de afaceri implicaţi în domeniul imobiliar, al construcţiilor şi al arhitecturii, dar, prin formula editorială aleasă, poate trezi deopotrivă atenţia publicului larg, interesat de fenomenul cultural în ansamblul lui.


Comandă online Anuala de Arhitectura 2006 la 40,00 lei, tiparită la editura IGLOO MEDIA face parte din colecția anuala de arhitectura în anul 2006. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Anuala de Arhitectura 2006 nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.