Disponibilitate:  în stoc

Preț:  55,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2009

Nr. pagini: 1176 pagini

ISBN: 9789731039671

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Fantasy/Fictiune, Beletristică și critică, Science-Fiction & Fantasy, Beletristica, Carte nefolosită

Descriere

Public tintã:

 pasionatilor de fantasy de calitate, în genul lui Tolkien.

Argumente cheie pentru vânzãri:

 cãrtile lui s-au vândut în peste 44 de milioane de copii;

 „Roata Timpului“ este una din cele mai bine vândute serii din toate timpurile.

Prezentare serie / colectie:

O lume a Luminii si a Umbrelor, unde Binele si Rãul se rãzboiesc dintotdeauna. Aceasta e lumea din „Roata Timpului“, cea mai mare operã fantasy a zilelor noastre. Ultima Bãtãlie se apropie. Pe mãsurã ce Roata Timpului se învârteste, noi dusmani ies la ivealã. Cãrtile lui s-au vândut în peste 44 de milioane de copii si sunt pline de aventuri si magie.

Prezentare titlu:

Profetiile încep sã se împlineascã. Rand al’Thor, Dragonul Renãscut, a pus stãpânire pe legendara sabie numitã Callandor, de fapt un sa’angreal dintre cele mai puternice. Cu ajutorul ei, l-a ucis pe cel care-si spunea Ba’alzamon. Dar a fost acesta, cu adevãrat, Cel întunecat, sau doar unul dintre aghiotantii sãi?

Rãspunsurile dau naætere altor întrebãri, iar Umbra rãului continuã sã se întindã peste lume.

Eroii nostri nu au rãgaz decât pentru a-si trage sufletul, în Tear, cãci nici mãcar Stânca nu mai poate sã-i apere de vâltoarea care cuprinde, pas cu pas, lumea. Cu ajutorul unui ter’angreal care le deschide calea spre o lume ciudatã, în care locuiesc Serpii si Vulpile, Rand si Mat aflã cã soarta le cere sã cãlãtoreascã în Pustia Aielilor, pentru a pãtrunde în Rhuidean, locul în care se aflã ascunsã strãvechea întelepciune a neamului Dragonului. Egwene li se alãturã, pentru a afla mai multe despre meæteæugul Vestitului în Vise, în timp ce Nynaeve si Elayne o pornesc pe urmele femeilor din Ajah Neagrã. Dincolo de toti si de toate, Suprema înscãunatã încearcã sã tragã firele tesute, de secole, de Aes Sedai.

Dar este oare Turnul Alb, cu adevãrat, ferit de primejdii?


Comandă online Umbra se intinde (volumul 4 din seria Roata Timpului) la 55,00 lei scrisă de Robert Jordan, tiparită la editura Rao Books în anul 2009. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.