Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  4,99 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Clasa I

Nr. pagini: 54 pagini

ISBN: 973-7980-02-6

Categorii: Ciclul primar, Culegeri si caiete auxiliare, Învățamânt - Educație, Clasa I, Manuale scolare

Descriere

Caietul "Desenul meu ABC..." işi propune să fie un instrument auxiliar abecedarului, un material eficient şi necesar in lecţia de citire la clasa I, in perioada alfabetară.
Ilustraţiile prezentate sunt in concordanţă cu viziunea comunicativă promovată de programă, iar folosirea lor conduc la recunoaşterea literelor, la imbogăţirea, dezvoltarea şi activizarea vocabularului. Fiind funcţionale, accesibile şi aplicative, acestea contribuie totodată la realizarea unei comunicări eficiente pe un suport vizual adecvat.
Prin desen, imaginile date sunt reproduse de micul şcolar care participă cu plăcere la activitate, iar literele intuite ii devin apropiate şi familiare.
Folosirea acestui caiet se finalizează in:
- recunoaşterea semnificaţiei imaginilor şi literelor insuşite;
- analiza şi sinteza fonetică a cuvintelor (descompunerea lor in silabe, sunete);
- consolidarea elementelor grafice ale literelor invăţate;
- stabilirea corespondenţei dintre sunet şi literă;
- scrierea unor elemente grafice, litere, cuvinte, propoziţii.
Ţinand cont de capacitatea de concentrare redusă, de lipsa de stabilitate a atenţiei pe timp indelungat, de lipsa de rezistenţă la efort prelungit şi suprasolicitarea psihică, s-a avut in vedere flexibilitatea in ceea ce priveşte adaptarea conţinutului la nivelul de dezvoltare concretă şi la interesul copilului, oferindu-i libertatea in alegere a ceea ce trebuie să facă şi un mod atractiv de cunoaştere a mediului apropiat.
Stimulandu-i potenţialul de intuiţie şi imaginaţie, i se formează motivaţia invăţării, inţeleasă ca o activitate socială.
Acest caiet propune forme noi de invăţare creativă, materializate in stimularea gandirii, a capacităţii de lucru individual, cat şi in personalizarea activităţii cu elevii.
Materialul existent in caiet poate fi folosit şi ca unitate de evaluare, sub formă de fişe de lucru la clasa I şi la grădiniţă.
"Desenul meu ABC..." se adresează cu prioritate şcolarilor din clasa I, familiilor acestora preocupate de activitatea copiilor in primul an de şcoală şi dascălilor care stimulează dorinţa celor mici spre cunoaştere.


Comandă online Desenul meu ABC... (auxiliar al Abecedarului) la 4,99 lei scrisă de Vasile Avirvarei, tiparită la editura Taida face parte din colecția Clasa I. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Desenul meu ABC... (auxiliar al Abecedarului) nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.