Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  9,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Descriere

"ABC ... prima mea carte" se adresează in special şcolarilor de clasa I, invăţătorilor, cat şi familiilor preocupate de activitatea copiilor in primul an de şcoală.
Conţinutul şi ilustraţiile prezentate sunt in concordanţă cu viziunea comunicativă promovată de programa şcolară, constituind un material eficient şi necesar in predarea abecedarului. Folosirea acestei cărţi va conduce la dezvoltarea capacităţilor de comunicare orală şi scrisă, imbogăţirea, dezvoltarea şi activizarea vocabularului.
In selectarea şi prezentarea materialului din această lucrare, s-a avut in vedere şcolarizarea copiilor la 6 ani, ceea ce ne-a permis adaptarea conţinuturilor la nivelul de dezvoltare concretă şi la interesul copilului. Activităţile propuse au ţinut cont de capacitatea de concentrare redusă, de lipsa de rezistenţă la efort prelungit şi suprasolicitare psihică.
Cunoştinţele prezentate sunt accesibile şi aplicative, stimulandu-le potenţialul de intuiţie şi imaginaţie creativă, capacităţile de lucru individuale şi in grup.
Implicarea activă a elevului in propria formare prin valorificarea conţinuturilor acestei lucrări, va asigura o individualizare reală a procesului de predare-invăţare, creşterea eficienţei procesului educaţional, relaxarea programului şcolarilor mici cat şi reuşita debutului şcolarităţii la 6 ani.
In speranţa că va fi un material util, vă dorim multe impliniri in activitatea cu şcolarii din clasa I.


Comandă online ABC... prima mea carte - Auxiliar de Limba si Literatura Romana pentru clasa I-a la 9,00 lei scrisă de Vasile Avirvarei , Viorica Avacaritei, tiparită la editura Taida face parte din colecția Clasa I. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul ABC... prima mea carte - Auxiliar de Limba si Literatura Romana pentru clasa I-a nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.