Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  15,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Descriere

Această lucrare ce se adresează in special şcolarilor din clasa a II-a, invăţătorilor cat şi părinţilor, işi propune să asigure elevilor consolidarea cunoştinţelor de limba şi literatura romană oferite de manualele şcolare alternative.
Activităţile de invăţare sunt selectate in funcţie de viziunea comunicativă promovată de programa şcolară. Acestea sunt accesibile şi aplicative, stimulează potenţialul de intuiţie şi imaginaţie, cat şi capacităţile de lucru individual şi in grup.
Pentru ca elevii să depăşească cu mai multă uşurinţă dificultăţile in invăţarea limbii romane, s-au diversificat exerciţiile pentru imbogăţirea vocabularului, de exprimare orală şi scrisă, cat şi cele de ortografie şi punctuaţie. S-au folosit texte din operele unor scriitori importanţi din literatura romană şi universală pentru a dezvolta interesul şcolarilor pentru lectură.
In speranţa că această lucrare va veni in sprijinul elevilor, vă dorim succes şi aşteptăm sugestii din partea dumneavoastră.


Comandă online Limba si literatura romana clasa a II-a la 15,00 lei scrisă de Vasile Avirvarei, tiparită la editura Taida cu un număr de 120 pagini. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Limba si literatura romana clasa a II-a nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.