Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  10,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Descriere

Lucrarea de faţă işi propune să imbogăţească şi să diversifice temele şi exerciţiile de limba romană oferite de manualele şcolare alternative.
Materialele şi formele de lucru propuse elevilor sunt tratate pe baze intuitive şi logice, după cerinţele programei şcolare.
Temele, exerciţiile sunt prezentate după obiective atent gandite sub diferite forme: independent, pe grupe, frontal şi reprezintă suporturi pentru comunicare şi creativitate.
Materialul de faţă poate fi considerat un mijloc de abordare şi dezvoltare integrată a capacităţilor vizate de mediul comunicativ-funcţional.
Prezenta lucrare se doreşte a fi un instrument de lucru eficient, util care să răspundă intereselor şi necesităţilor cat mai multor elevi şi invăţători.


Comandă online Limba si literatura romana pentru clasa a III-a (editia a III-a) la 10,00 lei scrisă de Vasile Avirvarei , Narcisa Gora , Corina Palade , Doina Nechifor , Filareta Rumega , Ionela Hluscu , Mihaela Ungureanu, tiparită la editura Taida face parte din colecția Limba Romana clasele I-IV. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Limba si literatura romana pentru clasa a III-a (editia a III-a) nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.