Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  12,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Descriere

Lucrarea de faţă işi propune să imbogăţească şi să diversifice temele şi exerciţiile de limbă romană oferite de manualele şcolare alternative.
Această carte este un instrument de lucru util pentru fixarea şi exersarea cunoştinţelor dobandite, promovand strategii participative, combinand şi alternand metode de invăţare.
Toate capitolele sunt susţinute de teme şi exerciţii utile, adecvate varstei; fiecare conţinut apelează la experienţa individuală a elevilor, contribuind la imbogăţirea cunoştinţelor lor, la formarea unui vocabular activ şi bogat, la realizarea legăturilor interdisciplinare, stimuland competenţele creatoare.


Comandă online Limba si literatura romana pentru clasa a IV-a la 12,00 lei scrisă de Vasile Avirvarei , Corina Palade , Doina Nechifor , Filareta Rumega , Greta Cojocariu, tiparită la editura Taida cu un număr de 136 pagini. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Limba si literatura romana pentru clasa a IV-a nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.