Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  11,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Descriere

Exerciţiile şi problemele expuse in această lucrare işi propun să asigure pentru elevii clasei I, consolidarea conceptelor matematice, dezvoltarea capacităţii de explorare / investigare şi rezolvare de probleme, dezvoltarea inteligenţei spaţiale şi gandirii creatoare.
Lucrarea oferă posibilitatea de a lucra cu toţi copiii indiferent de nivel şi ritm propriu de dezvoltare. Activităţile de invăţare sunt selectate şi in funcţie de modificările produse la nivelul programelor şcolare, oferind posibilitatea realizării unor parcursuri şcolare eficiente in contextul schimbărilor de tip curricular.
Această lucrare se doreşte a fi un dialog viu intre toţi participanţii la lecţii, in scopul realizării unor situaţii de invăţare interactive şi productive bazate pe interesul specific varstei şcolarului din clasa I.


Comandă online Culegere de matematica pentru clasa I, editie 2011 la 11,00 lei scrisă de Vasile Avirvarei , Viorica Avacaritei, tiparită la editura Taida face parte din colecția Matematica clasele I-IV. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Culegere de matematica pentru clasa I, editie 2011 nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.