Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  13,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Descriere

Lucrarea de faţă are ca noutate modificarea concepţiei privind predarea matematicii in sensul aplicării unor noi metodologii de conţinut, ce se inscriu in cadrul general de adaptare la modificările aduse de reformă in invăţămant.
Conţinuturile acestei lucrări sunt prezentate gradat şi se adresează tuturor categoriilor de elevi ai clasei a III-a, ajutandu-i să realizeze o recapitulare şi consolidare a cunoştinţelor intr-un mod cat mai eficient.
Exerciţiile şi problemele aduc in prim plan teme de explorare - investigare, contexte problematice care favorizează dezvoltarea capacităţii intelectuale in studierea matematicii, organizarea unor activităţi de invăţare variate, adaptarea nevoilor individuale ale fiecărui elev, stimuland interesul, colaborarea şi motivaţia aplicării matematicii in viaţa de toate zilele, astfel incat să demonstreze cat de folosită este astăzi, la orice pas, această disciplină.
Sperăm că suntem aproape de intenţiile celor care vor folosi această lucrare şi le dorim mult succes


Comandă online Culegere de matematica pentru clasa a III-a, editie 2010 la 13,00 lei scrisă de Constantin Barbu , Vasile Avirvarei , Doina Nechifor , Filareta Rumega , Ionela Hluscu , Mihaela Ungureanu, tiparită la editura Taida face parte din colecția Matematica clasele I-IV. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Culegere de matematica pentru clasa a III-a, editie 2010 nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.