Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  20,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Descriere

Lucrarea de faţă se adresează elevilor clasei a IV-a, oferindu-le sprijin in aprofundarea cunoştinţelor de matematică dobandite in ciclul primar.
Culegerea respectă prevederile programei şcolare prin obiective, conţinut şi accesibilitate şi ţine cont de cerinţele psihopedagogice privind capacitatea de efort şi de inţelegere a elevului. Sunt prezentate cunoştinţe accesibile tuturor elevilor, gradate după dificultate şi volum, asigurand cantitativ şi calitativ pregătirea matematică a absolventului clasei a IV-a.
Fiecare capitol dă posibilitate elevului să rezolve intr-o ordine firească subiectele propuse potrivit ritmului de lucru, in funcţie de ceea ce ştie şi ceea ce poate, venind in sprijinul lui şi cu rezolvarea de exerciţii şi probleme, cat şi teste de evaluare.
Ultimul capitol al lucrării este rezervat concursurilor şcolare, oferindu-le elevilor, părinţilor şi colegilor noştri modele ce ţin de structura unor subiecte de concurs cu un grad sporit de dificultate. Rezultatele obţinute de unii participanţi la concursuri de matematică evidenţiază faptul că aceştia sunt antrenaţi in competiţii de un inalt nivel, unde işi dovedesc inteligenţa şi gandirea creatoare.


Comandă online Culegere de Matematica pentru clasa a IV-a la 20,00 lei scrisă de Artur Balauca , Vasile Avirvarei, tiparită la editura Taida face parte din colecția Matematica clasele I-IV. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Culegere de Matematica pentru clasa a IV-a nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.