Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  9,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Descriere

Lucrarea are ca principal obiectiv exersarea cunoştinţelor de limba romană şi matematică atat prin obişnuirea şcolarului mic cu folosirea achiziţiilor sale anterioare, cat şi prin dobandirea altora noi, in demersul didactic.
Pornind de la ideea că "a invăţa să citeşti este o problemă a intregii vieţi", caietul de vacanţă intenţionează să inlesnească, incă de la inceput, invăţarea activă şi motivată a unora dintre instrumentele esenţiale ale activităţii intelectuale, să stimuleze dezvoltarea deprinderilor de comunicare a gandurilor, a ideilor şi a sentimentelor, corect, logic, coerent şi concis.
Prezentul caiet plasează pe elev in contact cu obiecte, fenomene, situaţii şi trăiri familiale plăcute lumii sale, animale, plante, munci şi meserii, atitudini faţă de propria persoană şi faţă de ceilalţi.
Prin secvenţele de lectură şi prin exerciţii s-a avut in vedere şi realizarea uneri directe şi permanente legături a invăţării citirii cu dezvoltarea gandirii şi a vorbirii elevului.
Copilul de clasa I intră şi in lumea matematicii, o lume captivantă, plăcută multor copii. De la elementele prematematice se trece la matematica de zi cu zi: numeraţia 0-10, operaţiile de adunare şi scădere, comparaţii, compuneri, descompuneri apoi numeraţia 10-100, probleme, jocuri.
Toate aceste cunoştinţe matematice dau copilului libertate de gandire şi de acţiune, il fac puternic, gata de a lua viaţa in piept.
Şcolarul are posibilitatea să rezolve sarcinile intr-o ordine firească, potrivit ritmului său de lucru, in concordanţă cu ceea ce ştie şi ce poate el.
Dorim ca acest caiet să fie de un real folos, fiind un excelent şi eficient instrument de lucru şi autoevaluare pentru toţi elevii.


Comandă online Caiet de vacanta - Clasa I (Limba si literatura romana. Matematica) la 9,00 lei scrisă de Vasile Avirvarei , Viorica Avacaritei , Filareta Rumega , Greta Cojocariu , Aurora Silion , Eugenia Haluca, tiparită la editura Taida face parte din colecția Caiete de vacanta. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Caiet de vacanta - Clasa I (Limba si literatura romana. Matematica) nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.