Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  9,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Descriere

Lucrarea, concepută in conformitate cu obiectivele şi conţinuturile programei, constituie un instrument pentru fixarea şi aprofundarea cunoştinţelor dobandite de elevi in clasa a II-a.
Sunt propuse in acest sens exerciţii şi modalităţi variate de lucru atat la disciplina "Limba şi literatura romană", cat şi la "Matematică". Exerciţiile variate, cu grade diferite de dificultate conferă accesibilitate tuturor elevilor. Ele sunt menite să atragă şi să motiveze elevii pentru invăţare.
Textele şi fragmentele de text inserate au o tematică adecvată varstei menite să starnească interesul elevilor. Fiecare text urmăreşte să aducă un plus informaţional şi un caştig formativ atat in planul lărgirii experienţei de viaţă a elevilor, cat şi in cel al acumulărilor lingvistice.
Şcolarul are posibilitatea să rezolve sarcinile intr-o ordine firească, potrivit ritmului său de lucru, in concordanţă cu ceea ce ştie şi poate el.


Comandă online Caiet de vacanta - Clasa a II-a (Limba si literatura romana. Matematica) la 9,00 lei scrisă de Constantin Barbu , Vasile Avirvarei , Constantin Oboroceanu , Lizeta Lohan , Zvetlana Gindu, tiparită la editura Taida face parte din colecția Caiete de vacanta. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Caiet de vacanta - Clasa a II-a (Limba si literatura romana. Matematica) nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.