Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  9,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Descriere

Lucrarea de faţă este adresată elevilor care au absolvit clasa a III-a şi propune exerciţii variate, concepute după obiective atent gandite, care au ca scop reactualizarea cunoştinţelor de limba romană, matematică, ştiinţe, educaţie civică.
Exerciţiile vizează toate conţinuturile invăţării prevăzute de programa şcolară pentru clasa a III-a, la disciplinele menţionate mai sus.
Prezenta lucrare se doreşte a fi un instrument de lucru util, un "prieten" in zilele ploioase din vacanţa de vară pentru copiii harnici şi conştiincioşi.


Comandă online Caiet de vacanta - Clasa a III-a (Limba si literatura romana. Matematica. Stiinte ale naturii. Educatie civica) la 9,00 lei scrisă de Vasile Avirvarei , Corina Palade , Doina Radutac , Mirela Brehuescu , Viorica Gradinaru, tiparită la editura Taida face parte din colecția Caiete de vacanta. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Caiet de vacanta - Clasa a III-a (Limba si literatura romana. Matematica. Stiinte ale naturii. Educatie civica) nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.