Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  10,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Descriere

Caietul de vacanţă pentru limba romană şi matematică s-a elaborat in conformitate cu programa şcolară şi vine in sprijinul elevilor care vor să-şi verifice, printr-o gamă largă de exerciţii, nivelul cunoştinţelor acumulate in clasa a IV-a.
Exerciţiile propuse sunt grupate pe unitţi de invăţare, ajutandu-i pe elevi să se pregătească pentru „trecerea“ mai facilă de la ciclul primar la cel gimnazial.
Dorim ca acest caiet de vacanţă să fie de un real folos, fiind un excelent şi eficient instrument de lucru şi autoevaluare pentru toţi elevii.


Comandă online Caiet de vacanta - Clasa a IV-a (Limba si literatura romana. Matematica. Stiinte ale naturii. Geografie. Istorie) la 10,00 lei scrisă de Vasile Avirvarei , Daniela Gania , Daniela Orasanu , Ionela Chelariu , Niculina Sofian, tiparită la editura Taida face parte din colecția Caiete de vacanta. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Caiet de vacanta - Clasa a IV-a (Limba si literatura romana. Matematica. Stiinte ale naturii. Geografie. Istorie) nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.