Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  50,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2010

Categorii: Drept

Descriere

Retorica, deopotrivă arta şi ştiinţa "de a vorbi bine", de a convinge prin discurs, se împleteşte cu istoria umanităţii. întotdeauna şi pretutindeni, cei înarmaţi cu acest instrument, cu un discurs bine structurat, redactat şi susţinut, au avut câştig de cauză în faţa acelora care, deşi posedând poate un bagaj deosebit de cunoştinţe sau competenţă, n-au ştiut să le valorifice, să le expună într-un mod coerent şi atractiv.
Editura Universul Juridic vă propune această lucrare, admirabil structurată de profesorul Alexandru Ţiclea, care, în prima parte, punctează momentele importante ale evoluţiei istorice a acestei arte şi a marilor oratori din lume şi din România, pentru ca apoi, în a doua parte, să treacă de la general la particular, expunând tipuri şi exemple practice de discursuri ale politicienilor sau pledoarii ale avocaţilor.
Cartea, ea însăşi un exemplu de discurs bine structurat, este aşadar obligatorie nu numai în biblioteca oricărui politician, avocat, profesor, ci a tuturor acelora ce sunt conştienţi de faptul că modul în care expui ceea ce gândeşti poate creşte sau, dimpotrivă, diminua drastic valoarea mesajului propriu-zis.


Comandă online Retorica. Editia a III-a, revazuta si adaugita la 50,00 lei scrisă de Alexandru Ticlea, tiparită la editura Universul Juridic în anul 2010. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Retorica. Editia a III-a, revazuta si adaugita nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.