Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  12,90 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Literatura universala

Anul apariției: 2010

Nr. pagini: 360 pagini

ISBN: 9789737242150

Categorii: Literatura universala, Beletristică și critică, Literatura engleza

Descriere

Ar fi trebuit să renunţ în clipa în care am auzit cum a murit McAra. Acum îmi este clar…”


Ce ai face dacă ai fi solicitat într-o zi, pe neaşteptate, să faci pe „negrul” pentru un personaj foarte important? Dar atunci când ai afla că acesta este chiar primul-ministru al Marii Britanii şi că pentru a-i scrie memoriile ai urma să beneficiezi de nişte favoruri extraordinare: o sumă exorbitantă, un loc de creaţie râvnit de toată lumea, condiţii de lucru de vis?

Şi pentru ca miracolul să fie desăvârşit, ce te faci când descoperi că cel solicitat înaintea ta să fie „scriitorul din umbră” a murit în împrejurări deosebit de dubioase? Renunţi sau mergi mai departe, spre a vedea cine este acest comanditar straniu? Şi cine este cu adevărat Marioneta?

Câteva întrebări şi mistere care fac din recenta carte a lui Robert Harris un summum de aşteptări, rezolvate magistral din punct de vedere literar. Şi nu pierde din vedere că romanul a fost ecranizat, în împrejurări demne de subiectul lui, de însuşi Roman Polanski.


Robert Harris a absolvit Cambridge University cu o diplomă în literatura engleză, a lucrat ca reporter pentru programele Panorama şi Newsnight ale BBC, înainte să devină redactor la secţiunea politică alui Observer, iar apoi titular de rubrică la Sunday Times şi Daily Telegraph.

Este autorul unor best-seller-uri precum Vaterland (Patria), Arhanghelsk, Pompei şi Imperium, ultimele traduse la Editura ALLFA, unde urmează să apară şi cel mai nou roman al lui Harris, Lustrum, parte din trilogia antică.



Comandă online Marioneta la 12,90 lei scrisă de Robert Harris, tiparită la editura ALL face parte din colecția Literatura universala. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Marioneta nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.