Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  11,99 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2008

Nr. pagini: 105 pagini

ISBN: 9789735583828

Categorii: Filosofie

Descriere

Volumul Cel ce urcă muntele. Cu desene de Horia Bernea”, autor Ernest Bernea - se poate spune ca volumul face parte din proiectul lui Ernest Bernea: “Rezistenta prin credinta si cultura”.

Parintele Bartolomeu Anania spunea: “rafinamentul si profunzimea gandirii, echilibrul judecatilor, buna credinta care razbate din orice rand scris.” Volumul este o colectie de eseuri filosofice care abordeaza cateva intrebari fundamentale ale autorului: “Sensul suferintei”, “existent descumpanita”, “Cel ce urca muntele” (care da si titlul lucrarii), “Unde e omul”, “Omul. Mister al existentei”, “Luminile orasului”, Setea de viata”, “Puteri ordonatoare”, “Ce este mai insemnat”.

Volumul poate fi sintetizat chiar de cuvintele autorului:”Cel ce urca muntele plin de credinta, lumineaza cararile si biruie moartea, singurul tovaras la acest drum greu.(…) In privirile celui ce urca muntele se aduna tot focul diminetii, zarea alba, florile si pasarile, o mare de luminacu falfairi de inger. Un cantec netulburat urzeste o lume ca in ziua cea dintai.”

Volumul este imbogatit cu 60 de lucrari de grafica si desene inedite ale lui Horia Bernea.


Comandă online Cel ce urca muntele la 11,99 lei scrisă de Ernest Bernea, tiparită la editura Ars Docendi în anul 2008. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Cel ce urca muntele nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.