Disponibilitate:  în 7 zile

Preț:  49,90 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2009

Nr. pagini: 352 pagini

ISBN: 9789738875913

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Ghiduri si atlase, Hărti, Harti, Carte nefolosită, Ghiduri si atlase

Descriere

Călătorii eco este un ghid internaţional complet, destinat călătoriilor responsabile. Mai mult decât un simplu catalog, acesta este un manual cuprinzător, cu idei orientate către modurile de călătorie cât mai puţin dăunătoare mediului, cu destinaţii ce afişează excepţionale particularităţi "verzi" şi cu produse eco inovatoare: de la maşini hibride la haine reciclabile.

Călătorii eco ia în considerare fiecare aspect al ideii de călătorie, de la naveta zilnică şi călătoriile de afaceri până la vacanţele elaborate, oferind informaţii detaliate şi ponturi atât pentru călătorul eco obişnuit, cât şi pentru cel specialist.

Un ghid "verde" extraordinar din care veţi afla cum vă puteţi bucura de vacanţe frumoase, inedite şi, în acelaşi timp, cu adevărat responsabile faţă de mediu.


Comandă online Calatorii ECO. O sursa de informare completa, pentru calatoriile de afaceri si de recreere la 49,90 lei scrisă de Alastair Fuad-Luke, tiparită la editura Vellant în anul 2009. Cartea poate fi livrată în circa 7 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.