Disponibilitate:  în stoc

Preț:  12,02 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): , , ,

Editura:

Colecția: Limba Romana clasele I-IV

Anul apariției: 2010

Nr. pagini: 294 pagini

ISBN: 9786065140592

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte Școlară, Carte nefolosită, Manuale scolare

Descriere

Lucrarea de faţă reprezintă un auxiliar didactic destinat elevilor care învaţă după manualul de „Limba şi literatura română“ – clasa a II-a, autor Marcela Peneş, Editura ANA, Bucureşti. A fost concepută în conformitate cu curriculum-ul în vigoare vizând educarea inteligenţei, imaginaţiei, creativităţii, sensibilităţii în vederea receptării atât a mesajului oral cât şi a celui scris.
Sarcinile propuse spre rezolvare sunt variate, multe dintre exerciţii cuprind şi modele de rezolvare, astfel încât la finalul clasei a II-a conţinuturile învăţării să fie temeinic însuşite. Informaţiile sunt selectate pentru a fi accesibile vârstei elevilor creând perspectiva adâncirii cunoştinţelor.
Obiectivul major pe care l-am urmărit a fost să-i învăţăm pe elevi cum să înveţe.


Comandă online Auxiliar de Limba si Literatura Romana pentru clasa a II-a la 12,02 lei scrisă de Vasile Avirvarei , Corina Palade , Filareta Rumega , Lizeta Lohan, tiparită la editura Taida face parte din colecția Limba Romana clasele I-IV. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.