Disponibilitate:  în stoc

Preț:  9,11 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): , ,

Editura:

Colecția: Limba Romana clasele I-IV

Anul apariției: 2010

Nr. pagini: 120 pagini

ISBN: 9786065140578

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte Școlară, Carte nefolosită, Manuale scolare

Descriere

Lucrarea de faţă a fost realizată pe baza manualului de „Limba şi literatura română - clasa a IV-a“, autori: Tudora Piţilă, Cleopatra Mihăilescu, Editura Aramis şi a curriculum-ului în vigoare.
Am propus exerciţii variate pentru receptarea mesajului textului scris, exerciţii pentru îmbogăţirea vocabularului, exerciţii pentru îmbogăţirea vocabularului, exerciţii de limbă ce vizează însuşirea conţinuturilor referitoare la părţile de vorbire şi propoziţie şi nu în ultimul rând exerciţii ce vizează dezvoltarea creativităţii şi imaginaţiei elevilor.
Lucrarea de faţă, îndrumător pentru studiul la clasă şi pregătirea intrării în gimnaziu, se doreşte a fi un instrument util şi eficient în pregătirea temeinică a elevilor de clasa a IV-a.


Comandă online Limba si Literatura Romana. Auxiliar pentru clasa a IV-a la 9,11 lei scrisă de Corina Palade , Aurora Silion , Doina Radutac, tiparită la editura Taida face parte din colecția Limba Romana clasele I-IV. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.