Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  34,34 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Arthur

Anul apariției: 2010

Nr. pagini: 250 pagini

Tip copertă: tare

ISBN: 9789738898875

Categorii: Literatura, Cărți pentru copii, Carti pentru copii, Carte nefolosită

Descriere

Cel de-al doilea volum al seriei care i-a cucerit pe puştii din toată lumea revine cu şi mai multe aventuri, poante şi desene, garantând că nici cei mai reticenţi cititori nu-l vor lăsa din mână.

Rodrick e cel mai tare duce mai departe aventurile lui Greg şi ale fratelui său Rodrick. Proaspăt întors din vacanţa de vară, îndrăgitul personaj Greg ascunde un secret a cărui dezvăluire i-ar pune în pericol reputaţia în rândurile colegilor şi, mai ales, colegelor de şcoală. Singurul care cunoaşte acest secret este fratele său, liderul formaţiei Skutek Plyn, care nu scapă nici o ocazie pentru a-l şantaja. Fiecare pagină este, după cum ne-a obişnuit deja primul volum, plin de poante şi de situaţii amuzante, pe care însă umorul şi inteligenţa lui Greg le rezolvă fără doar şi poate. La sfârşitul acestui roman în benzi desenate nu veţi afla doar cine a fost marele câştigător al Concursului de Talente de la şcoala unde învaţă Greg şi de ce Rodrick e cel mai tare, ci şi multe alte trucuri care transformă viaţa de elev într-o aventură cât se poate de palpitantă.


Comandă online Jurnalul unui pusti 2. Rodrick e cel mai tare la 34,34 lei scrisă de Jeff Kinney, tiparită la editura Arthur face parte din colecția Arthur. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Jurnalul unui pusti 2. Rodrick e cel mai tare nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.