Disponibilitate:  în stoc

Preț:  50,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Titlu original: Annabel Karmel's Top 100 Baby Pur'ees 100 quick and easy meals for a healthy and happy baby

Autor(i): ,

Editura:

Colecția: BIBLIOTECA PENTRU PARINTI

Anul apariției: 2019

Nr. pagini: 128 pagini

ISBN: 9789734729043

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Medicina / Sanatate, Carte nefolosită, Cresterea copilului, Diverse, Gastronomie, Dezvoltare personala, Parenting

Descriere

Când preparați singuri mâncarea bebelușului, nu numai că economisiți mai mulți bani decât dacă ați cum­păra de la firme din comerț – ci puteți fi siguri astfel că bebelușul mănâncă numai cele mai proaspete ingre­diente și de cea mai bună calitate.

Această colecție esențială a lui Annabel cu cele mai gustoase piureuri prezintă 100 de rețete ușor de prepa­rat, care îl vor ajuta pe bebelus, să fie sănătos și fericit. De la introducerea primelor gusturi și perioada de diversificare până la mesele bebelușilor cu vârste mai mari, toate rețetele sunt potrivite pentru copiii cu vârsta de cel puțin 6 luni. Și, cu toate aceste fructe preferate, cu bunătatea de legume și de pește origi­nal preparat, cu piureurile de carne cu paste, mâncărurile vor fi atât de delicioase, încât veți dori să le mâncați chiar dumneavoastră!

„Annabel Karmel, guru al alimenta­ției bebelușilor.“

Daily Express

„Orice mamă care nu are în bu­cătă­rie măcar una dintre cărțile acestei autoare… trebuie să îndrepte lucrurile fără întârziere.“

The Sunday Times


Comandă online Top 100 piureuri pentru bebeluşi. 100 de mese uşor de preparat pentru un bebeluş sănătos şi fericit la 50,00 lei Annabel Karmel's Top 100 Baby Pur'ees 100 quick and easy meals for a healthy and happy baby scrisă de Annabel Karmel , KARMEL Annabel, tiparită la editura Paralela 45. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.