Disponibilitate:  în 5 zile

Preț:  34,95 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Traducător(i):

Editura:

Colecția: Top 10+

Anul apariției: 2011

Nr. pagini: 696 pagini

Tip copertă: tare

ISBN: 9789734621279

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Beletristica, Carte nefolosită, Literatura universala

Descriere

Editia a IV‑a, 2011 Traducere din limba rusa si note de Emil Iordache Roman in patru parti Intors la Sankt Petersburg dupa un lung tratament la un sanatoriu din Elvetia, printul Lev Nikolaevici Miskin este luat in ris de inalta societatea a orasului, care il socoteste sarac cu duhul. Miskin se poarta mereu cu o sinceritate stingace, luata de majoritatea oamenilor drept prostie sau perfidie. In puritatea lui, Miskin se simte atras, din motive diferite, de doua femei de situatii opuse: Aglaia Ivanovna, femeia „cinstita”, de familie buna, de care e indragostit, si Nastasia Filippovna, femeia „compromisa”, de care printul se simte legat poate chiar mai profund, prin compasiunea pe care i-o inspira.

Idiotul este romanul unei perpetue surprize, al nehotaririi si al reactiei convulsive a umanului fata de faptele unei societati violente care, in lipsa ratiunii, se conduce dupa instinct si patimi.


Comandă online Idiotul (ediţia a IV-a, de buzunar) la 34,95 lei scrisă de F. M. Dostoievski , F.M. Dostoievski Emil Iordache, tiparită la editura Polirom. Cartea poate fi livrată în circa 5 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.