Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  28,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Titlu original: La volundad y la fortuna

Autor(i):

Traducător(i):

Editura:

Nr. pagini: 432 pagini

Categorii: Beletristică și critică, Roman strain

Descriere

Pe o plajă a Pacificului, capul retezat al lui Iosua Nadal spune povestea prieteniei cu un personaj misterios numit Ierihon; relaţia lor începe în adolescenţă şi scopul lor comun este acela de a nu aparţine „marii mase“, gri, anonime. Ambii îşi doresc cu disperare să fie „altfel“, unul însă îşi propune să obţină acest lucru fără să facă rău nimănui, iar celălalt decide că nu se va da în lături de la nimic pentru a-şi atinge scopul.
Tot ce povesteşte capul retezat al lui Iosua Nadal se petrece în Ciudad de México, firele văzute şi nevăzute ale puterii conduc spre această metro-polă, care devine un personaj de sine stătător al cărţii, un fel de geniu rău, devorator, care atrage şi care îi trans-formă în victime sigure pe toţi cei ce răspund chemării lui, un oraş care se hrăneşte cu corupţie, cu imoralitate, cu violenţă şi cu sărăcie.
Iosua şi Ierihon repetă înfruntarea arhetipală dintre Cain şi Abel, într-o lume în care graniţa dintre bine şi rău este mai degrabă o iluzie. Fuentes pune sub lupă toate forţele care se înfruntă în societatea mexicană con-temporană, cu convingerea că în Mexic nu există tragedie, ci totul se transformă în telenovelă.


Comandă online Vointa si norocul la 28,00 lei La volundad y la fortuna scrisă de Carlos Fuentes Horia Barna. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Vointa si norocul nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.