Disponibilitate:  în stoc

Preț:  25,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Medicina alternativa

Anul apariției: 2019

Nr. pagini: 256 pagini

ISBN: 9789737287519

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Plante medicinale, Medicina alternativa, Medicină - Sănătate, Medicina / Sanatate, Carte nefolosită, Medicina alternativa

Descriere

In ultima perioada, plantele sunt din ce in ce mai des folosite, cu un real succes, in tratarea diferitelor afectiuni. Tot mai multe studii stiintifice valoroase si aprofundate atesta influenta benefica a unor plante intrebuintate de sute de ani.

In aceasta carte se ofera o scurta prezentare a celor mai cunoscute si des folosite astfel de plante, pe care le putem gasi si in spatiul romanesc. Cei interesati vor afla aici informatii de baza despre respectiva planta, modul in care poate fi preparata in functie de fitoterapia recomandata, precum si principalele afectiuni la vindecarea carora poate contribui.

Cu ajutorul indexului de afectiuni si sindroame se pot cauta cele mai potrivite plante pentru prevenirea sau tratarea unor boli, dar si pentru intretinerea sanatatii


Comandă online Cele mai folosite 17 plante pentru vindecare la 25,00 lei scrisă de Eugen Giurgiu, tiparită la editura Meteor Press face parte din colecția Medicina alternativa. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.