Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  45,90 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Nautilus SF

Anul apariției: 2012

Nr. pagini: 264 pagini

Tip copertă: tare

ISBN: 9786065793156

Categorii: Science-Fiction, Beletristică și critică, Science-Fiction & Fantasy

Descriere

"Philip K. Dick este cel mai mare explorator al angoasei moderne prin intermediul literaturii science fiction.“


New York Daily News„Cel mai amuzant și, probabil, cel mai terifiant scriitor SF al tuturor timpurilor.“


The Encyclopedia of Science Fiction„Nu voi înceta niciodată să caut și cred că stă în puterea mea să descopăr o dată pentru totdeauna, spre propria mea satisfacţie, nu spre a celorlalţi, adevărata natură a realităţii din jurul nostru, în comparaţie cu realitatea fenomenologică pe care o percepem.“

Philip K. DickCunoscutul roman al lui Philip K. Dick pune în lumină abisul dintre reprezentarea noastră asupra universului și universul în sine. Este anul 1998, dar Ragle Gumm se crede în 1959. Are impresia că a luptat în al Doilea Război Mondial și că trăiește liniștit într-o comunitate mică. însă, după ce trece prin halucinaţii tulburătoare, începe să bănuiască altceva. Suspicinile declanșează o aventură la sfârșitul căreia va descoperi că el însuși este centrul unei lumi dezarticulate.


Comandă online Timpul dezarticulat (Hardcover) la 45,90 lei scrisă de Philip K. Dick, tiparită la editura Nemira face parte din colecția Nautilus SF. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Timpul dezarticulat (Hardcover) nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.