Disponibilitate:  în stoc

Preț:  308,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Editura:

Anul apariției: 2012

Nr. pagini: 992 pagini

ISBN: 9786068043074

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Medicina interna, Medicină - Sănătate, Medicina / Sanatate, Carte nefolosită, Medicina interna, Medicina, Medicina interna

Descriere

Co-editie cu Lippincott Williams Wilkins - USA. Bates Ghid de Examinare Clinica si Anamneza, in limba romana ! Policromie, coperta cartonata; 992 pagini si 1400 de fotografii si ilustratii !

Ghidul de examinare clinică și anamneză al lui Bates este o lucrare destinată studenţilor și personalului medical care învaţă să comunice cu pacienţii, să efectueze examenul obiectiv și să folosească raţionamentul clinic pentru înţelegerea și evaluarea problemelor pacientului. A zecea ediţie a volumului are multiple elemente noi care facilitează asimilarea cunoștinţelor. Ca și în ediţiile precedente, aceste modificări provin din trei surse: întrebările profesorilor și studenţilor; intenţia de a crea o carte mai ușor de citit și utilizat; și numeroase date clinice noi care stau la baza tehnicilor de anamneză, examinare și profilaxie.""


Comandă online Bates Ghid de Examinare Clinica si Anamneza la 308,00 lei, tiparită la editura Callisto în anul 2012 cu un număr de 992 pagini. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.