Disponibilitate:  în stoc

Preț:  35,99 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Traducător(i):

Editura:

Anul apariției: 2017

Nr. pagini: 320 pagini

Tip copertă: brosata

ISBN: 9786067931099

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Fantasy/Fictiune, Beletristică și critică, Science-Fiction & Fantasy, SF / Fantasy, Carte nefolosită, Fantasy, Beletristica

Descriere

Roman tradus în 32 de limbi Bestseller New York Times şi Publishers Weekly Distins cu California Book Award Inclus de YALSA (Young Adult Library Services Association) din SUA pe lista Celor Mai Bune Cărţi pentru Tineri Finalist în competiţia Original Voices organizată de Borders Selectat de Barnes & Noble în Top 10 al Celor Mai Bune Cărţi pentru Tineri Nominalizat de International Reading Association la categoria Young Adults’ Choices Nominalizat de Chicago Public Library la categoria Cele Mai Bune Cărţi Nominalizat de Association of Booksellers for Children din SUA la categoria Cele Mai Bune Cărţi Selectat de Chicago Public Library pe lista Celor Mai Bune Cărţi Recomandat de editorii de la Kirkus Reviews Recomandare Book Sense Pick Prima dragoste a lui Clay Jensen îşi înregistrează ultimele cuvinte... Clay Jensen se întoarce acasă de la şcoală şi găseşte pe verandă un pachet ciudat, adresat lui. Înăuntru descoperă mai multe casete înregistrate de Hannah Baker – colega lui de care era îndrăgostit –, care s-a sinucis cu două săptămâni în urmă. Vocea lui Hannah îi dezvăluie că există treisprezece motive pentru care a decis să-şi pună capăt vieţii. Clay este unul dintre ele. Dacă va asculta casetele, va afla şi de ce. Clay îşi petrece noaptea străbătând oraşul, cu Hannah pe post de ghid. Devine martor la durerea ei şi află adevărul despre el însuşi – un adevăr pe care nu şi-a dorit niciodată să îl înfrunte. „Totul contează”, susţine Hannah şi explică apoi cum s-a înlănţuit totul, cum bulgărele de zăpadă a devenit din ce în ce mai mare, cum zvonurile împotriva cărora n-a reuşit să lupte s-au tot înmulţit până ce a simţit că nu mai poate face faţă. Cele treisprezece motive este, cu siguranţă, un roman care te pune pe gânduri şi care te va face să-i priveşti cu mai multă atenţie pe cei din jur. Vei înţelege de ce cuvintele pot să doară mai mult decât crezi, dar şi – alese cu grijă – să aline. Iar, în final, când vei închide cartea – pe care o vei urî sau iubi, dar lectura ei nu te va lăsa indiferent - şi vei trage linie, vei descoperi, paradoxal, o minunată pledoarie pentru viaţă - treisprezece motive pentru care e frumoasă şi merită trăită.


Comandă online Cele treisprezece motive la 35,99 lei scrisă de Jay Asher Mariana Piroteală, tiparită la editura Corint. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.