Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  24,90 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Seminare si Teste

Anul apariției: 2012

Nr. pagini: 208 pagini

ISBN: 978-606-18-0041-4

Categorii: Istoria dreptului, Drept

Descriere

Prezentul Caiet de seminar se adresează în primul rând studenţilor, fiindu-le necesar pentru însuşirea evoluţiei gândirii despre legi, drepturi, îndatoriri şi structuri juridice, despre principalele opere monumentale ale dreptului, din cele mai vechi timpuri şi până în zilele noastre. Totodată, îmbogăţeşte bagajul de cunoştinţe al viitorului jurist cu elemente de cultură fără de care nicio profesiune nu este desăvârşită.
De asemenea, lucrarea este utilă şi altor persoane care doresc să cunoască instituţiile de drept ce au stat la baza formării dreptului românesc şi altor sisteme de drept, apariţia acestei lucrări reprezentând o noutate în acest domeniu important pentru evoluţia dreptului, în general.


Comandă online Introducere in istoria dreptului. Caiet de seminar la 24,90 lei scrisă de Paraschiv Elena, tiparită la editura CH Beck face parte din colecția Seminare si Teste. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Introducere in istoria dreptului. Caiet de seminar nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.