Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  nedisponibil LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): , ,

Editura:

Anul apariției: 2012

Nr. pagini: 215 pagini

Tip copertă: tare

ISBN: 9789730127560

Categorii: Alimentatie / Nutritie, Medicină - Sănătate, Medicina / Sanatate, Carte nefolosită, Alimentatie / Nutritie

Descriere

Daca Abecedarul copilariei ne-a invatat sa scriem si sa citim, misiunea Abecedarului de Nutritie este sa ne initieze in stiinta si arta de a manca sanatos - prof.univ.dr. Nicolae Hancu

'Abecedarul de Nutritie' cuprinde 10 lectii despre ce inseamna Alimentatia Sanatoasa si despre beneficiile ei si ne invita intr-o calatorie in lumea caloriilor, grasimilor, vitaminelor si proteinelor. Tot 'Abecedarul de Nutritie' ne ajuta sa cunoastem grupele de alimente si sa intelegem rolul fiecareia in alimentatia noastra zilnica.

Ce mancam? Cand mancam? Ce cantitate? Care este necesarul nostru de calorii? Care este semnificatia greutatii noastre corporale? Sunt doar cateva intrebari la care Abecedarul de Nutritie va poate raspunde.

Mai mult decat atat, in Abecedarul de Nutritie puteti consulta lista obligatorie de cumparaturi pentru fiecare meniu al zilei, care trebuie stabilit in functie de Regula celor 3S: SIMPLU, SIGUR, SANATOS!

'Alimentatia Sanatoasa' prezentata in cele 10 lectii din Abecedarul de Nutritie va fi eficienta doar daca va fi practicata zi de zi, toata viata. Este evident ca nimeni nu poate avea in permanenta un medic nutritionist care sa-i ofere sfaturi despre Alimentatia Sanatoasa. De aceea, solutia ideala este sa devenim propriii nostri nutritionisti, a adaugat prof. univ. dr. Nicolae Hancu.

'Abecedarul de Nutritie' este, de fapt, ghidul tau expert, care te invata cum sa: FII PROPRIUL TAU NUTRITIONIST!


Comandă online Abecedar de nutritie. Sa devenim proprii nostri nutritionisti scrisă de Anca Craciun , Cristina Nita , Nicolae Hancu, tiparită la editura Sanatatea Press Group în anul 2012. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Abecedar de nutritie. Sa devenim proprii nostri nutritionisti nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.