Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  9,50 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Coordonator(i):

Editura:

Colecția: MATE 2000-INITIERE

Anul apariției: 2012

Nr. pagini: 96 pagini

ISBN: 9789734714643

Categorii: Clasa a V-a, Manuale scolare, Învățamânt - Educație, Gimnaziu, Niveluri educationale

Descriere

Seria de lucrari MATE 2000 INITIERE destinata claselor de gimnaziu, este o noutate metodica absoluta, special elaborata pentru invatarea diferentiata.
Lucrarile respecta toate cerintele programelor scolare actuale de matematica referitoare la competente generale, competente specifice si continuturi, oferind sugestii metodologice dintre cele mai accesibile.

Astfel, pentru fiecare capitol din programa sunt prevazute:

  • un text teoretic minimal si obligatoriu, prezentat intr-o forma extrem de accesibila si insotit de exemple si modele de rezolvari detaliate;
  • activitati de consolidare a invatarii prin rezolvarea unor tipuri diverse de exercitii si probleme pe nivele progresive de dificultate, in special usor si mediu, astfel incat elevii sa aiba posibilitatea de a depasi nivelul minim de performanta prevazut de programa scolara;
  • utilizarea algoritmilor si a conceptelor matematice de baza in activitatea practica (matematica aplicata in viata cotidiana) ca metoda moderna de invatare;
  • evaluari ale progresului invatarii prin teste de evaluare (initiale, stadiale si finale) conforme cu standardele Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Lucrarea de fata se adreseaza in special elevilor care doresc sa consolideze atat continuturile minimale, cat si pe cele standard prevazute de programa scolara, prin exersarea mai amanuntita a unor exercitii si probleme, astfel incat sa elimine dificultatile de invatare si sa fixeze cunostintele de baza obligatorii.


Comandă online MATE 2000 INITIERE. MATEMATICA. ARITMETICA, ALGEBRA, GEOMETRIE. CLASA A V-A. PARTEA I la 9,50 lei scrisă de Ion Tudor Radu Gologan, tiparită la editura Paralela 45. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul MATE 2000 INITIERE. MATEMATICA. ARITMETICA, ALGEBRA, GEOMETRIE. CLASA A V-A. PARTEA I nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.