Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  45,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2012

Nr. pagini: 418 pagini

ISBN: 978-973-127-963-3

Categorii: Constitutional, Drept

Descriere

Pentru a intelege un popor si pentru a-i intelege firea, calitatile bune si defectele – cum ar spune Constantin Radulescu-Motru – trebuie sa-i studiezi si sa-i intelegi legile si, mai ales, Constitutia, aceasta fiind perceputa, in general, ca actul formal care consfinteste contractul social intre popor si cei care il guverneaza.

Acestui scop ii raspunde lucrarea „Constitutia Romaniei comentata si adnotata cu dezbateri parlamentare si jurisprudenta Curtii Constitutionale”, realizata ca tema de cercetare in cadrul Centrului de cercetari juridice si administrative al Universitatii Crestine „Dimitrie Cantemir” si publicata sub egida Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania. Lucrarea ofera cititorului explicatii teoretice si practice aprofundate ale dispozitiilor constitutionale referitoare la rolul si functiile Parlamentului, precum si la procedurile parlamentare.

Oamenii politici, doctoranzii, studentii si cei care lucreaza in presa ca analisti gasesc in aceasta lucrare comentarii si explicatii ale procedurii parlamentare utilizate in plenul Camerelor legislative, solutii la care au recurs birourile permanente, comisiile permanente, pentru rezolvarea unor aspecte controversate ale procedurii regulamentare.Comandă online Constitutia Romaniei comentata si adnotata cu dezbateri parlamentare si jurisprudenta Curtii constitutionale. Titlul III. Capitolul I - Parlamentul, Editia a II-a la 45,00 lei scrisă de Cristian Ionescu, tiparită la editura Universul Juridic în anul 2012. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Constitutia Romaniei comentata si adnotata cu dezbateri parlamentare si jurisprudenta Curtii constitutionale. Titlul III. Capitolul I - Parlamentul, Editia a II-a nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.