Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  35,20 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Colecția: Istorie

Anul apariției: 2012

Nr. pagini: 128 pagini

ISBN: 9786069327463

Categorii: Biografii - Memorialistică, Beletristică și critică, Istorie, Beletristica, Carte nefolosită

Descriere

Cartea "Am supravietuit lagarului mortii" este o rememorare a copilariei distruse de regimul nazist. Este descrisa Romania din timpul razboiului, viata evreilor inainte de inasprirea conditiilor si trimiterea acestora in lagare de concentrare, chinurile la care au fost supusi gemenii lui Mengele, cum au fost numite mai tarziu aceste victime, lupta continua pentru supravietuire pana in momentul in care au fost eliberate, in 1945.

"A fi in Auschwitz era ca si cum ai fi intr-un accident de masina in fiecare zi. Atat de des se intamplau lucruri groaznice"

"Le-am dat sangele nostru, corpul nostru, demnitatea noastra si, în schimb, ne lasau sa traim inca o zi. Nu imi amintesc nici macar un singur geaman care sa nu fi cooperat."


Comandă online Am supravietuit lagarului mortii. Povestea adevarata a romancei Eva Mozes, una dintre gemenele doctorului Mengele de la Auschwitz la 35,20 lei scrisă de Eva Mozes Kor , Lisa Rojany Buccieri, tiparită la editura Meteor Press face parte din colecția Istorie. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Am supravietuit lagarului mortii. Povestea adevarata a romancei Eva Mozes, una dintre gemenele doctorului Mengele de la Auschwitz nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.