Disponibilitate:  în stoc

Preț:  12,80 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Credinta ortodoxa

Anul apariției: 2012

Nr. pagini: 99 pagini

ISBN: 9789736161896

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Religie, Crestinism, Ortodoxie, Religie / Spiritualitate, Carte nefolosită, Crestinism

Descriere

"Atat in scrierile, cat si in cuvantarile sale, oricare ar fi tema abordata, Sfantul Grigorie Teologul ofera cititorului sau ascultatorului un adevarat ospat duhovnicesc. Prin prezentarea sistematica a credintei ortodoxe, autorul reuseste sa expuna esenta planului iconomiei dumnezeiesti si a rolului omului in calitate de destinatar al acestui plan mantuitor.
Prin cuvinte adecvate, cu grija alese, Sfantul Grigorie isi incepe totdeauna discursul pornind de la invatatura ortodoxa despre Dumnezeu Cei in Treime inchinat, relevand pe parcursul expunerii cele necesare cunostintei, adevarurile apofatice, negraite, acoperindu-le in tainele credintei si incheind prin indemnul la trairea curata a credintei crestine."

DANIEL
Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane

CARTE PUBLICATA CU BINECUVANTAREA
PREAFERICITULUI PARINTE
DANIEL
PATRIARHUL BISERICII ORTODOXE ROMANE


Comandă online Cuvantul la Sfanta Lumina (Boboteaza) ; Cuvantul la Cincime ; Cuvantul 37 la 12,80 lei scrisă de Sfantul Grigorie Teologul, tiparită la editura Institutul Biblic si de Misiune al Bisericii Ortodoxe Romane face parte din colecția Credinta ortodoxa. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.