Disponibilitate:  în stoc

Preț:  9,99 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Titlu original: How I Became a Famous Novelist

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2012

Nr. pagini: 240 pagini

ISBN: 9789731989235

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Literatura universala, Beletristică și critică, Beletristica, Carte nefolosită, Literatura universala

Descriere

Vrei să fii celebru?
Vrei conform financiar?
Vrei să locuiești într-o vilă cu vedere la ocean?


Ceea ce vrea Pete Tarslaw e destul de simplu: o cantitate realistă de faimă care să-i deschidă noi oportunități sexuale; genul de confort financiar care să-i permită o viață de huzur la reședința sa lângă ocean; și, poate cel mai important, șansa de a-și umili prietena la nunta acesteia. întâmpările din Cum am devenit un romancier celebru pendulează între cartierele sărace ale Bostonului și coridoarele sumbre ale editurilor din Manhattan, între puritatea obscură a atelierelor de scriere creatoare din Montana și barurile hotelurilor din Sunset Strip, unde căutarea plăcerii este scopul suprem. Povestea de un umor nebun, adeseori negru, a modului în care proiectul de succes al lui Pete, numit Clubul Ramașitele Tornadei, a devenit romanul cel mai citit, admirat și hulit din America, despre care se vorbește și se scrie cel mai mult, va schimba tot ceea ce credeți că știti despre artă, talent, literatură și celebritate.
Se pare că Pete Tarslaw a găsit soluția: scrie un bestseller! Din păcate însă, nu există o rețetă infailibilă pentru a fabrica o carte de succes.

Dincolo de ironie și sarcasm, Steve Hely aduce un omagiu marilor cărți ale lumii și literaturii adevărate.

Steve Hely a lucrat ca scenarist pentru câteva show-uri de televiziune celebre din Statele Unite ale Americii. In prezent scrie pentru serialul The Office. Romanul său de debut, Cum am devenit un romancier celebru, apărut în 2009, a câștigat Thurber Prize for American Novel.

Cel mai bun roman al anului. – Washington Post

"O carte aproape insuportabil de amuzantă, care radiografiază starea actuală a pieței editoriale" – The Independent

„Cum am devenit un romancier celebru este un roman satiric care critică, într-un mod subtil și plin de umor, așa-zisele bestselleruri care ne îmbie la tot pasul." - The New York Times


Comandă online Cum am devenit un romancier celebru la 9,99 lei How I Became a Famous Novelist scrisă de Steve Hely, tiparită la editura Pandora M. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.