Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  21,95 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Traducător(i):

Editura:

Colecția: Top 10+

Anul apariției: 2013

Nr. pagini: 240 pagini

Tip copertă: brosata

ISBN: 9789734632954

Categorii: Literatura engleza, Literatura universala, Beletristică și critică, Beletristica, Carte nefolosită, Literatura universala

Descriere

Traducere noua din limba engleza si note de George Volceanov Roman in curs de ecranizare, avindu-i in rolurile principale pe Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan si Joel Edgerton. Un tinar fascinat de visul american, proaspat venit la New York si doritor de succes, Nick Carraway, impartaseste povestea transformarii lui James Gatz in Jay Gatsby. Pe fundalul unei Americi prospere, dar haotice, Gatz, minat de mirajul iubirii fata de Daisy Buchanan, isi schimba viata, devenind din student la Oxford gangster, traficant de bauturi alcoolice si apoi milionar. Iubirea sa pentru Daisy nu se implineste insa; ramine povestea donquijotesca a Marelui Gatsby, desfasurata odata cu un iluzoriu, nesfirsit American dream.


Comandă online Marele Gatsby (ediţie de buzunar, traducere nouă) la 21,95 lei scrisă de Francis Scott Fitzgerald , F. Scott Fitzgerald George Volceanov, tiparită la editura Polirom. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Marele Gatsby (ediţie de buzunar, traducere nouă) nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.