Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  25,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Coordonator(i):

Editura:

Colecția: CONCURSURI ŞCOLARE

Anul apariției: 2013

Nr. pagini: 173 pagini

ISBN: 9789734715725

Categorii: Culegeri de probleme, Matematica, Învățamânt - Educație, Manuale scolare

Descriere

Culegerea de fata contine majoritatea problemelor date la concursurile de matematica din Romania la clasele a IV-a, a V-a si a VI-a in anul scolar 2012-2013. Enunturile si solutiile au fost redactate cu grija de unii dintre cei mai profesionisti si pasionati profesori din tara, care de-a lungul anilor au cizelat competentele matematice ale multor intelectuali cu care azi ne mandrim.
Culegerea poate fi considerata o continuare pentru pregatirea de excelenta a lucrarilor din colectia Mate2000-Excelenta. In redactarea solutiilor, s-a avut in vedere ca inclusiv parintii sa poata ajuta la pregatirea copiilor pentru concursurile scolare, folosindu-se de acest auxiliar.

Prof. univ. dr. Radu Gologan , presedintele Societatii de Stiinte Matematice din Romania


Comandă online MATEMATICA. OLIMPIADE SI CONCURSURI SCOLARE 2013. CLASELE IV-VI la 25,00 lei Radu Gologan, tiparită la editura Paralela 45 face parte din colecția CONCURSURI ŞCOLARE. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul MATEMATICA. OLIMPIADE SI CONCURSURI SCOLARE 2013. CLASELE IV-VI nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.