Disponibilitate:  în stoc

Preț:  54,90 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: INSTRUMENTE MORTALE

Anul apariției: 2013

Nr. pagini: 384 pagini

Tip copertă: tare

ISBN: 9789731025667

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Fantasy/Fictiune, Science-Fiction & Fantasy, SF / Fantasy, Carte nefolosită, Fantasy

Descriere

NEW YORK TIMES BESTSELLER

USA Today Bestseller - Wall Street Journal Bestseller - Publishers Weekly Bestseller

Serie tradusă în peste 30 de limbi

In curând un film artistic produs de Sony Pictures Entertainment, Constantin Film Production şi Unique Features, şi avându-i în distribuţie pe Lilly Collins (Oglindă, oglinjoară, Romeo şi Julieta) şi Jamie Campbell Bower (Amurg, Harry Potter).

Războiul s-a terminat, iar Clary Fray se întoarce la New York, entuziasmată de planurile sale de viitor. Dar totul are un preţ...

In sfârşit, vânătorii de umbre fac pace cu locuitorii din Lumea de Jos. Clary se antrenează să devină vânător de umbre şi să-şi folosească puterea unică. Mama ei se căsătoreşte cu iubirea vieţii sale. Şi, mai important decât orice, Clary poate spune despre Jace că este iubitul ei.

Dar...

Cineva ucide vânători de umbre, iscând tensiuni între vânătorii de umbre şi locuitorii din Lumea de Jos, ceea ce ar putea duce la un al doilea sângeros război. Simon, cel mai bun prieten al lui Clary, nu o poate ajuta – mama lui tocmai a aflat despre el că este vampir, iar Simon este nevoit să plece de acasă. Când Jace începe să se îndepărteze de Clary fără să-i explice acesteia de ce o face, tânăra se vede forţată să investigheze adâncurile unor mistere care, odată desluşite, îi revelează un coşmar cum nu se poate mai groaznic: ea însăşi a pus în mişcare un lanţ de evenimente în urma cărora i-ar putea pierde pe toţi cei pe care-i iubeşte.

Inclusiv pe Jace...

„In cartea a patra îşi fac apariţia numeroase personaje familiare, inclusiv câteva din romanul îngerul mecanic. Suspansul din final îi va face pe fanii seriei Instrumente mortale să-şi dorească cu nerăbdare o continuare!”- Booklist""


Comandă online Orasul Ingerilor Cazuti (Instrumente Mortale, cartea a 4-a) la 54,90 lei scrisă de Cassandra Clare, tiparită la editura Leda face parte din colecția INSTRUMENTE MORTALE. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.