Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  69,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Examene

Anul apariției: 2013

Nr. pagini: 440 pagini

ISBN: 978-606-673-045-7

Categorii: Drept procesual penal, Drept

Descriere

Lucrarea Teste grilă. Drept penal si procedură penală cuprinde peste 1.200 de grile elaborate de autor din materiile drept penal (partea generală si partea specială) si procedură penală, integrând ultimele modificări aduse Codului penal prin Legea nr. 27/2012 în materia prescripŃiei si prin Legea nr. 67/2012 privind confiscarea extinsă sau Codului de procedură penală prin OrdonanŃa de urgenŃă a Guvernului nr. 121/2011 în materia judecăŃii în cazul recunoasterii vinovăŃiei, prin Legea nr. 28/2012 privind valorificarea bunurilor mobile sechestrate, precum si prin Legea nr. 2/2013 privind unele
măsuri pentru degrevarea instanŃelor judecătoresti. Cea de-a patra ediŃie este îmbogăŃită cu grile noi, teste recapitulative, cu subiectele date la examenele de admitere în INM si magistratură în sesiunile august 2012 si ianuarie 2013, dar si cu noi explicaŃii utile la răspunsurile grilelor, cu scopul de a deprinde mai usor mecanismul rezolvării acestora. Având în vedere apropiata intrare în vigoare a noilor coduri (1 februarie 2014), autorul, membru al Comisiilor de elaborare a Proiectelor Noului Cod penal si Noului Cod de procedură penală, propune si peste 200 de grile din materia acestora. Cartea Teste grilă. Drept penal si procedură penală acoperă întreaga tematică solicitată la examenele de licenŃă, admitere la Institutul NaŃional al Magistraturii, în magistratură sau avocatură, promovare în funcŃii de execuŃie a magistraŃilor, la examenul de capacitate al magistraŃilor stagiari, respectiv definitivat al avocaŃilor stagiari. Dificultatea sporită a grilelor propuse, numărul acestora, dar si conŃinutul astfel conceput încât să acopere structura actualelor examene în domeniul juridic recomandă cartea ca pe unul dintre cele mai utile si performante instrumente în verificarea si evaluarea rapidă, dar temeinică a cunostinŃelor în domeniul penal si procesual penal.


Comandă online Teste grila. Drept penal si procedura penala. Editia a IV-a, revazuta si adaugita la 69,00 lei scrisă de Mihail Udroiu, tiparită la editura Universul Juridic face parte din colecția Examene. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Teste grila. Drept penal si procedura penala. Editia a IV-a, revazuta si adaugita nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.